Den genuint grekiska ön Anafi är allt annat än ett tillhåll för festprissar och barhoppare. Här råder ett nästan unikt lugn i en naturskön naturmiljö med kritvita stränder. Ön är nästan helt befriad från barer och diskotek. Istället dominerar kaféerna och de små restaurangerna, där fiskare sitter och umgås om kvällarna. Hotellen är relativt små och mycket personliga och de flesta hyr rum av privatpersoner som bor på ön. Charterturisterna syns inte till alls. Det är nästan som om tiden stannat.

Utmed Anafis vidsträckta stränder blir det sällan någon större trängsel. Hit kommer gäster för att få lugn och ro, njuta av naturen och för att det alltid finns en lugn och privat del av stranden att besätta. Huvudbyn Chora grundades år tusen före Kristus och inrymmer mängder med historiska sevärdheter. På en bergstopp 459 meter över havet ligger kyrkan Panaghia Kalamiotissa. Därifrån erbjuds en vidsträckt utsikt över ö och hav.

Den enda förbindelsen med Anafi är en färja från Santorini.

Panorama Rooms

Panorama Rooms

0/5

Vänligen informera Panorama Rooms i förväg om din beräknade ankomsttid. Du kan använda rutan för särskilda önskemål eller kontakta boendet direkt. Kontaktuppgifterna står i bokningsbekräftelsen.
SE ERBJUDANDE
Antonia Rooms

Antonia Rooms

0/5

Du måste betala via banköverföring före ankomst. Boendet kommer att kontakta dig efter bokning med instruktioner. Vänligen informera Antonia Rooms i förväg om din beräknade ankomsttid. Du kan använda rutan för särskilda önskemål eller kontakta boendet direkt. Kontaktuppgifterna står i bokningsbekräftelsen.
SE ERBJUDANDE
Ostria

Ostria

0/5

Ostria är en traditionellt byggd kykladisk anläggning, 2 km från stranden Limani och Anafis hamn. Här erbjuds boende med självhushåll och luftkonditionering. Wi-Fi är gratis överallt. På anläggningen finns också en solterrass.
SE ERBJUDANDE